Zonder

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Zonder' kunstwerk vervaardigd door: Tiny de Bruin

Dit schilderij van Tiny de Bruin kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Tiny de Bruin.

Zonder
Zonder
Artikel nr.29430
Schilderij:Zonder
Biografie/Kunstenaar:Tiny de Bruin
Afmeting (BxHxD):80 x 140 x 2 cm
Onze prijs:€ 660,-
Galerieprijs:€ 860,-
Jaartal:2019
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Onderwerpen:Abstract

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Zonder

Dit schilderij is gemaakt door Tiny en Peko die regelmatig samenwerken aan abstracte schilderijen.

X

Tiny de Bruin

Tiny de Bruin


Tiny de Bruin Schilderkunst geeft vorm aan bepalende momenten uit het leven De schilderwerken van Tiny de Bruin geven aan de hand van het centrale thema ‘Patronen van het leven’ een indruk van verschillende bepalende momenten uit een mensenleven. Ze vertellen in één oogopslag het verhaal van de veranderings- processen die zo belangrijk zijn in het leven. Tiny de Bruin over haar werk: “de inspiratie haal ik uit de natuur, mijn directe omgeving en verhalen die ik hoor of lees. Vrolijke kleuren en wilde schilderijen zijn een uiting van creativiteit en enthousiasme. Zachte kleuren zijn meer een uiting van een melancholieke bui. Vaak concentreer ik me op een detail van het geheel en werk ik dat uit tot een abstract ontwerp. Inmiddels worden mijn schilderijen ook beïnvloed door een spiritueel persoonlijk ontwikkeling traject waar ik in 2005 aan begonnen ben. Ik wil met mijn schilderijen een moment creëren waarbij het denkproces stopt en de intuïtie het overneemt.” De werkstukken zijn een combinatie van papier of canvas en acrylverf, waterverf incidenteel olieverf. Tiny heeft zich altijd met tekenen en kunst bezig gehouden en begeeft zich ook graag tussen kunstenaars. Werk van Tiny hangt o.a. bij Lelywonen Lelystad en Huis van steen. B&B. Daarnaast heeft zij elke laatste zondag van de maand open huis via kunstroute Lelystad.