White

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'White' kunstwerk vervaardigd door: Tiny de Bruin

White
White
Artikel nr.29368
Schilderij:White
Biografie/Kunstenaar:Tiny de Bruin
Afmeting (BxHxD):120 x 100 x 2 cm
Onze prijs:€ 1310,-
Galerieprijs:€ 1310,-
Jaartal:2021
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Onderwerpen:Abstract

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

dit schilderij kopen »»

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: White

Dit schilderij is gemaakt door Tiny en Peko die regelmatig samenwerken aan abstracte schilderijen.

Combinatie schilderij abstract gemaakt in samenwerking van Tiny de Bruin en Peko.
LET OP SVP!
Dit werk kunt u hier online kopen. Indien u het wil bezichtigen/kopen/afhalen is dit werk aanwezig bij:
Tiny’s Galerie
Kroonpassage 10
8323 VP Lelystad
GSM:06 26 21 86 15
Openingstijden Ma tm Vr 10-18, Za 10-17, Do koopavond.
Nieuw in de collectie bij Tiny's galerie zijn de werken die Peko en Tiny de Bruin samen gemaakt hebben. Grote kleurrijke doeken met heel veel verf en verschillende technieken. Door de jaren heen hebben Peko en Tiny leuk samengewerkt en zijn er verschillende doeken van hun gezamenlijke hand tot stand gekomen. Deze doeken zijn werkelijk XXL, je moet ze in het echt zien om de impact te kunnen bevatten. De kleuren komen je tegemoet en maken een zonnige dag. Werken Een perfect day, Blue bird Der lauf der Dingen (uitermate geschikt voor uw kantoor, mensen kunnen niet meer om uw bedrijf heen). Give me all your loving It’s a beautiful day. Jazz Daarnaast zijn de koeien en vrolijke schilderijen van Peko te bezichtigen bij Tiny’s Galerie.
https://www.facebook.com/TinysGalerie

X

Tiny de Bruin

Tiny de Bruin


Tiny de Bruin Schilderkunst geeft vorm aan bepalende momenten uit het leven De schilderwerken van Tiny de Bruin geven aan de hand van het centrale thema ‘Patronen van het leven’ een indruk van verschillende bepalende momenten uit een mensenleven. Ze vertellen in één oogopslag het verhaal van de veranderings- processen die zo belangrijk zijn in het leven. Tiny de Bruin over haar werk: “de inspiratie haal ik uit de natuur, mijn directe omgeving en verhalen die ik hoor of lees. Vrolijke kleuren en wilde schilderijen zijn een uiting van creativiteit en enthousiasme. Zachte kleuren zijn meer een uiting van een melancholieke bui. Vaak concentreer ik me op een detail van het geheel en werk ik dat uit tot een abstract ontwerp. Inmiddels worden mijn schilderijen ook beïnvloed door een spiritueel persoonlijk ontwikkeling traject waar ik in 2005 aan begonnen ben. Ik wil met mijn schilderijen een moment creëren waarbij het denkproces stopt en de intuïtie het overneemt.” De werkstukken zijn een combinatie van papier of canvas en acrylverf, waterverf incidenteel olieverf. Tiny heeft zich altijd met tekenen en kunst bezig gehouden en begeeft zich ook graag tussen kunstenaars. Werk van Tiny hangt o.a. bij Lelywonen Lelystad en Huis van steen. B&B. Daarnaast heeft zij elke laatste zondag van de maand open huis via kunstroute Lelystad.