Aruba

Dit is een: Zeefdruk hand gesigneerd, titel: 'Aruba' kunstwerk vervaardigd door: Ronald Boonacker

Aruba
Aruba Aruba Aruba
Artikel nr.30181
Schilderij:Aruba
Biografie/Kunstenaar:Ronald Boonacker
Afmeting (BxHxD):100 x 40 x 4 cm
Onze prijs:€ 395,-
Galerieprijs:€ 700,-
Jaartal:2012
Oplage:44 / 125
Met lijst:Ja
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Zeefdruk hand gesigneerd
Kleuren:Blauw
Onderwerpen:Landschap

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

dit schilderij kopen »»

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Aruba

Mooie zeefdruk van Ronald Boonacker met als titel ARUBA. De zeefdruk is reeds keurig ingelijst (aluminium designlijst, formaat 59 x 117 cm). Het afbeeldingsformaat van dit met de hand gesigneerde kunstwerk is 30 x 90 cm en de oplage bedraagt 125 zeefdrukken.

 

Het kunstwerk kan niet per post verzonden worden wegens glasbreuk.

 

Afhalen in Laren Gelderland of per koerier tegen meerprijs bezorgen is wel mogelijk.

 

 

X

Ronald Boonacker

Ronald Boonacker

Biografie Ronald BoonackerKleur, warmte en een zonnige kijk op het leven. Dat zijn de drie elementen die kunstenaar Ronald Boonacker typeren, in leven en werk. Boonacker is een autodidact. Decennialang al reist hij al over de wereld. Op de meest uiteenlopende plekken op aarde wordt hij geraakt door landschappen, tropische stranden, eilanden, palmbomen en zonsondergangen. De immense schoonheid, de onmetelijke grootheid: op het schilderslinnen vond Boonacker eindelijk de manier om de onbeschrijfelijke beleving van de ons omringende natuur vast te leggen. In zijn ateliers in Amsterdam en het Mexicaanse Acapulco werkt de kunstenaar aan doeken en zeefdrukken met titels als Terra di Toscana, Route du Soleil en Wegen naar Rome. Boonacker werkt overwegend met acrylverf in felle tinten en met krachtige kleuraccenten, soms afgewisseld met zilver of goud. Hoe kosmopolitisch zijn kunst ook is, de basis voor zijn doeken ligt in de Nederlandse traditionele stillevens en landschappen. Al kan hij overal aarden, Boonackers roots liggen onmiskenbaar in Nederland.