Legkorrel

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Legkorrel' kunstwerk vervaardigd door: Rick Triest

Dit schilderij van Rick Triest kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Rick Triest.

Legkorrel
Legkorrel
Artikel nr.29552
Schilderij:Legkorrel
Biografie/Kunstenaar:Rick Triest
Afmeting (BxHxD):60 x 80 x 2 cm
Onze prijs:€ 225,-
Galerieprijs:€ 225,-
Jaartal:2019
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Kleuren:Blauw
Onderwerpen:Dieren, Kippen

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Legkorrel

X

Rick Triest

Rick Triest

Rick Triest begint zijn creatieve zoektocht in 2009, naar een vaste stijl en signature. Inmiddels heeft hij zeer divers werk geleverd en is hij altijd terugkomend op spetterend abstract en abstracte dieren. Zijn werken kunnen als estetisch worden ervaren en kleuren vele ruimten. Vaak uitgebalanceerde kleuren combinaties en composities. Zo druk als het werk mag lijken, wanneer het hangt, hoeft het er niet te zijn. Alle aangeboden kunstwerken worden in eigen atelier gemaakt. Permanente exposities of opgenomen in bedrijfsmatige collectie's: - Grand Hotel Reylof te Ghent - Hotel Pillows Brussel - Hotel restaurant de Nederlanden Vreeland - Gilde Hotel Deventer - Hotel Resort Beyeryschewald - Grand Hotel Huis ter Duin Tijdelijke exposities: - Openings tentoonstelling Kunstbeurs Ghent - Afforable Art Fair Amsterdam - Millionairsfair amsterdam - So Art Gallery Amsterdam - Casa Luna Amsterdam - Chateau de Raay Venray - Kunst aan de amstel Amsterdam - Amstel gallery Amsterdam



Rick Triest schildert inmiddels al meer dan 10 jaar! In zijn zoektocht naar een echte stijl als Kunstschilder is hij inmiddels in staat om dat gene te schilderen waar wij oprecht van houden. Hij kom uit Amsterdam en is dol op Amsterdam. Hij schildert daarom ook graag Amsterdamse gezichten en Amsterdamse grachten. Amsterdam is dus een onderwerp waar hij zijn creativiteit in uit. Maar los van deze prachtige stad houd hij ook enorm van de natuur en dat laat Rick Triest zien met zijn schilderijen met gekke en kleurijke kippen en koeien als onderwerp. Het is zoals hij het ziet en dat is wellicht het moeilijkste van een creatief process. Het beeld brengen zoals Rick het zelf beleef. Misschien wel het belangrijkste is dat Rick vind is dat je van zijn schilderijen vrolijk mag worden. De lossen lijnen en snelle schilderstijl straalt energie en vrijheid uit. Naast zijn snelle stijl van schilderen vind Rick het ook heel leuk om zijn eigen schilderijen om zich heen te hebben. Een aantal van zijn creatieve en vrolijke schilderijen treft u hier aan tegen zeer betaalbare prijzen.