Rain forrest

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Rain forrest' kunstwerk vervaardigd door: Richard van Ekeren

Dit schilderij van Richard van Ekeren kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Richard van Ekeren.

Rain forrest
Rain forrest Rain forrest
Artikel nr.30256
Schilderij:Rain forrest
Biografie/Kunstenaar:Richard van Ekeren
Afmeting (BxHxD):50 x 50 x 4 cm
Onze prijs:€ 300,-
Galerieprijs:€ 390,-
Jaartal:2017
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Kleuren:Geel, Groen
Onderwerpen:Abstract

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Rain forrest

X

Richard van Ekeren

Richard van Ekeren

Richard van Ekeren, geboren in 1962 te Amsterdam. Afgestudeerd in 1980 bij Estor studio school in Amsterdam Nooord. Techniek Schilderen en boetseren/sculp/ en (gemengde technieken / reproduceer in giethars ivm gitaarwerk). Mijn werk bestaat uit schilder abstract lijn werk de laatste 5 jaar en gebruik daarvoor acrylverf/olieverf en schilder op papier en schilderijen en gitaren...... Elk stuk dat de kunstenaar maakt is uniek. Hij werk vrij dus (bijna nooit) in opdracht wat hem een grote vrijheid van werken geeft ......... en elk stuk wordt met rust gemaakt zonder tijdsdruk met veel plezier en spannende composities en uitdagingen tot een verrassend geheel. Kunstwerken en stijlen. Zijn schilderijen zijn zowel figuratief als abstract en zijn een mix van emoties en blijft een tijdslijn beeld. Hij noemt zijn stijl Earth-line Art ........ met als uitgangspunt ....... de strakke sier lijn. Inspiratiebronnen zijn de natuur en fantasie , een bron die onuitputtelijk is!