21 luik op goud

Dit is een: Acrylverf dik, titel: '21 luik op goud' kunstwerk vervaardigd door: Peko

21 luik op goud
21 luik op goud 21 luik op goud 21 luik op goud
Artikel nr.50530
Schilderij:21 luik op goud
Biografie/Kunstenaar:Peko
Afmeting (BxHxD):170 x 90 x 2 cm
Onze prijs:€ 825,-
Galerieprijs:€ 1075,-
Jaartal:2017
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf dik
21 doeken houten frame met katoen van 24x30
Kleuren:Blauw, Geel, Goud, Groen, Lila, Oranje, Paars, Rood, Wit, Zwart
Onderwerpen:Abstract, Cobra stijl, Dieren, Fantasie figuren, Figuratief, Mensen, Vissen, Vogels

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

dit schilderij kopen »»

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: 21 luik op goud

Dit betreft een uiterst uniek schilderij van Peko, namelijk een 21-luik! De titel is "Verliefd". Elk schilderijtje meet 24 x 30 cm en het totale schilderij heeft een afmeting van ongeveer 170 x 90 cm. Uiteraard weer de bekende techniek van Peko: dik, heel dikke acryl op linnen. De vrolijkheid van dit werk heeft een positieve invloed op bezoekers van wachtruimten in ziekenhuizen en AWBZ-instellingen. Door middel van klittenband is dit schilderij aan de wand te bevestigen.

X

Peko

Peko

Peko is in 1956 geboren te Utrecht. Na een 8-jarige grafische opleiding te Utrecht is Peko 24 jaar bij de Nederlandse omroep NOS/NOB als fotograaf werkzaam geweest. Hij heeft diverse exposities in zowel binnen- als buitenland op zijn naam staan. Zo zijn er veel publicaties in verschillende media geweest evenals voor o.a. kalenders voor multinational bedrijven en bij zo goed als alle omroepen. Geïnspireerd door verschillende bekende Nederlandse beeldende kunstenaars waarmee hij bevriend is, is hij als autodidact zelf succesvol aan het schilderen gegaan. Peko schildert in vrolijke kleuren klerige, kleurrijke combinatie fantasie-figuren en "koeien in de olie" met zeer dikke verflijnen op voornamelijk grote schilderij doeken. Het is een feest om er naar te kijken en u ontdekt steeds meer verschillende fantasie-figuren die in- en door elkaar aanwezig zijn. Hoewel alles volledig eigen fantasie is, zou men de stijl waarin Peko schildert, kunnen plaatsen in de cobra-stijl. Peko schildert deze vrolijke moderne fantasieën ook in opdracht met een onderwerp naar keuze. U kunt ook een variant op bestaand werk bestellen met achtergrond of hoofd kleuren naar uw wens. Hierin zijn reeds vele particulieren en bedrijven u voorgegaan. De prijzen van deze kunstwerken zijn meer dan redelijk te noemen. Vooralsnog kunt u dus voordelig een schilderij kopen van Peko. Koop nu nog voordelig een modern schilderij van Peko. Ook voor een vrolijk en kleurig schilderij in opdracht van Peko bent u hier op de juiste plaats. Peko heeft recent voor de organisatie Taste of Art de opdracht gekregen een exclusief schilderij te maken dat nu in gebruikt is als onderbord. Peko's favoriete Nederlandse moderne kunstschilders en beeldend kunstenaars zijn: Karel Appel, Constant, Asger Jorn, Gerriet Postma , Fabian, Lucebert, Jan te Wierik, Herman Brood, Maureen Knobben, Jacob Kanbier, en Corneille. Meer moderne vrolijke en kleurrijke schilderijen van Peko in zeer dikke acrylverf kunt u ook kopen bij: Kunstsuper AaartNL te Laren (Gld) Galerie B9 - Meerbusch (Duitsland): Galerie KIK - Emmeloord: Colourful Art limburg - Obbicht: Dorie Haarman The Art Company - Raalte, Heyster Art te Eindhoven: Kunsthandel Deckers te Haarlem: Galerie 1880 te Laag Keppe, Kunst of Art te Doetinchem. Peko heeft een vermelding in het RKD (Rijsbureau voor Kunsthistorische Documentatie).