Vele gezichten

Dit is een: Acrylverf dik, titel: 'Vele gezichten' kunstwerk vervaardigd door: Peko

Dit schilderij van Peko kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Peko.

Vele gezichten
Vele gezichten Vele gezichten Vele gezichten
Artikel nr.47692
Schilderij:Vele gezichten
Biografie/Kunstenaar:Peko
Afmeting (BxHxD):150 x 100 x 4 cm
Onze prijs:€ 745,-
Galerieprijs:€ 975,-
Jaartal:2010
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf dik
3D doek zijkanten zijn meegeschilderd kan zonder lijst aan de wand
Kleuren:Blauw, Geel, Groen, Licht groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Zwart
Onderwerpen:Abstract, Dieren, Dikke verf, Fantasie figuren, Figuratief, Kleurige, Kleurrijke, Modern, Vogels, Vrolijke

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Vele gezichten

"Vele gezichten" is een groot kleurrijk 3D dikke verf schilderij in de maat 150x100x4

Biografie Peko - Art Peko is in 1956 geboren te Utrecht. Na een 8-jarige grafische opleiding te Utrecht is Peko 24 jaar bij de Nederlandse omroep NOS/NOB als fotograaf werkzaam geweest. Hij heeft diverse exposities in zowel binnen- als buitenland op zijn naam staan. Zo zijn er veel publicaties in verschillende media geweest evenals voor o.a. kalenders voor multinational bedrijven en bij zo goed als alle omroepen. Geïnspireerd door verschillende bekende Nederlandse beeldende kunstenaars waarmee hij bevriend is, is hij als autodidact zelf succesvol aan het schilderen gegaan. Peko schildert voornamelijk grote schilderijen in vrolijke kleuren, kleurige, kleurrijke combinatiefantasie-figuren en "koeien in de olie" met zeer dikke verflijnen. Het is een feest om er naar te kijken en u ontdekt steeds meer verschillende fantasie-figuren die in- en door elkaar aanwezig zijn. Hoewel alles volledig eigen fantasie is, zou men de stijl waarin Peko schildert, kunnen plaatsen in de stijl van cobra-stijl. Peko schildert deze vrolijke moderne fantasieën ook als modern schilderij in opdracht met een onderwerp naar keuze. U kunt ook een variant op bestaand schilderijen of reeds verkochte grote schilderijen bestellen met achtergrond of hoofd kleuren naar uw wens waarbij u ook de maat van het schilderij zelf kunt bepalen. Hierin zijn reeds vele particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven u voorgegaan. De prijzen van deze kunstwerken zijn meer dan redelijk te noemen. Vooralsnog kunt u dus voordelig een groot schilderij kopen van Peko. Koop nu nog voordelig een modern, vrolijk, kleurig, kleurrijk dikke verf schilderij van Peko. Ook voor een vrolijk groot kleurrijk en kleurig dikke verf schilderij in opdracht van Peko Art bent u hier op de juiste plaats. Recente voorbeelden hiervan kunt u zien op deze Peko website onder: schilderijen en dan: schilderijen in opdracht. Peko's favoriete Nederlandse moderne kunstschilders en beeldend kunstenaars zijn: Karel Appel, Constant, Asger Jorn, Gerriet Postma, Fabian, Lucebert, Jan te Wierik, Herman Brood, Maureen Knobben, Jacob Kanbier, en Corneille. Peko is lid van: De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK). Peko maakte vele schilderijen in opdracht o.a. voor: S.S.R., Stichting Studiecentrum Rechtspleging Zutphen, gemeente Lochem, ProRail en voor de organisatie Taste of Art, toprestaurant de Ballonnerie een exclusief schilderij waarvan de afbeelding in gebruik is als kunst onderbord door Peko.

De schilderijen die Peko maakt, zijn vervaardigd met kwaliteitsacrylverf van Koninklijke Talens, Amsterdam. Deze wordt aangebracht op Talensdoeken die zijn opgespannen op een degelijk houten frame. De lichtechtheid van dit Talensproduct is onder museum-omstandigheden voor de meest gebruikte kleuren minimaal 100 jaar volgens de ASTM-norm D4303. Andere bekende merken acrylverf, zoals van Winson en Newton – Galeria, vertonen op termijn problemen in de vorm van breuken bij de door Peko gebruikte techniek. Dit heeft te maken met de dikte van de zeer dikke verflijnen die hij gebruikt in zijn schilderijen. Deze zeer dik aangebrachte verf met nog dikkere verflijnen in combinatie met Oost-Indische inkt die is afgewerkt met glansvernis, geeft een bijzondere sfeer aan de vrolijke en kleurige schilderijen die meestal uit fantasiefiguren bestaan. Alle schilderijen zijn voorzien van een degelijk ophangsysteem en zijn de zijkanten mee geschilderd. Hierdoor is een lijst voor de schilderijen gemaakt door Peko niet nodig en kan het werk zo aan de wand. Indien u het schilderij toch van een lijst wilt voorzien, adviseren wij een zogenaamde baklijst. Zeker voor de 3D-schilderijen die een dikte hebben van 4 centimeter is het onnodig en meestal onmogelijk om deze van een standaardlijst te voorzien. Voor schilderijen in opdracht, waar Peko voor particulieren en bedrijven er inmiddels veel van gemaakt heeft, kunt u zelf aangeven welke onderwerpen, kleuren, maten of gebruikte techniek u wenst.  

X

Peko

Peko

Peko is in 1956 geboren te Utrecht. Na een 8-jarige grafische opleiding te Utrecht is Peko 24 jaar bij de Nederlandse omroep NOS/NOB als fotograaf werkzaam geweest. Hij heeft diverse exposities in zowel binnen- als buitenland op zijn naam staan. Zo zijn er veel publicaties in verschillende media geweest evenals voor o.a. kalenders voor multinational bedrijven en bij zo goed als alle omroepen. Geïnspireerd door verschillende bekende Nederlandse beeldende kunstenaars waarmee hij bevriend is, is hij als autodidact zelf succesvol aan het schilderen gegaan. Peko schildert in vrolijke kleuren klerige, kleurrijke combinatie fantasie-figuren en "koeien in de olie" met zeer dikke verflijnen op voornamelijk grote schilderij doeken. Het is een feest om er naar te kijken en u ontdekt steeds meer verschillende fantasie-figuren die in- en door elkaar aanwezig zijn. Hoewel alles volledig eigen fantasie is, zou men de stijl waarin Peko schildert, kunnen plaatsen in de cobra-stijl. Peko schildert deze vrolijke moderne fantasieën ook in opdracht met een onderwerp naar keuze. U kunt ook een variant op bestaand werk bestellen met achtergrond of hoofd kleuren naar uw wens. Hierin zijn reeds vele particulieren en bedrijven u voorgegaan. De prijzen van deze kunstwerken zijn meer dan redelijk te noemen. Vooralsnog kunt u dus voordelig een schilderij kopen van Peko. Koop nu nog voordelig een modern schilderij van Peko. Ook voor een vrolijk en kleurig schilderij in opdracht van Peko bent u hier op de juiste plaats. Peko heeft recent voor de organisatie Taste of Art de opdracht gekregen een exclusief schilderij te maken dat nu in gebruikt is als onderbord. Peko's favoriete Nederlandse moderne kunstschilders en beeldend kunstenaars zijn: Karel Appel, Constant, Asger Jorn, Gerriet Postma , Fabian, Lucebert, Jan te Wierik, Herman Brood, Maureen Knobben, Jacob Kanbier, en Corneille. Meer moderne vrolijke en kleurrijke schilderijen van Peko in zeer dikke acrylverf kunt u ook kopen bij: Kunstsuper AaartNL te Laren (Gld) Galerie B9 - Meerbusch (Duitsland): Galerie KIK - Emmeloord: Colourful Art limburg - Obbicht: Dorie Haarman The Art Company - Raalte, Heyster Art te Eindhoven: Kunsthandel Deckers te Haarlem: Galerie 1880 te Laag Keppe, Kunst of Art te Doetinchem. Peko heeft een vermelding in het RKD (Rijsbureau voor Kunsthistorische Documentatie).