Peko witte achtergrond

Dit is een: Acrylverf dik, titel: 'Peko witte achtergrond' kunstwerk vervaardigd door: Peko

Peko witte achtergrond
Peko witte achtergrond Peko witte achtergrond Peko witte achtergrond
Artikel nr.35782
Schilderij:Peko witte achtergrond
Biografie/Kunstenaar:Peko
Afmeting (BxHxD):120 x 80 x 2 cm
Onze prijs:€ 595,-
Galerieprijs:€ 785,-
Jaartal:2013
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf dik
Kleuren:Blauw, Geel, Groen, Licht groen, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit
Onderwerpen:Abstract, Dieren, Dikke verf, Fantasie figuren, Kleurige, Kleurrijke, Mensen, Vogels, Vrolijke

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

dit schilderij kopen »»

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Peko witte achtergrond

LET OP SVP!
Dit werk kunt u hier online bestellen maar is niet aanwezig bij AaartNL. Indien u het wil bezichtigen is dit werk aanwezig bij:


Tiny’s Galerie
Kroonpassage 10
8323 VP Lelystad

GSM:06 26 21 86 15

Openingstijden Ma tm Vr 10-18, Za 10-17, Do koopavond
.

 

X

Peko

Peko

Peko is in 1956 geboren te Utrecht. Na een 8-jarige grafische opleiding te Utrecht is Peko 24 jaar bij de Nederlandse omroep NOS/NOB als fotograaf werkzaam geweest. Hij heeft diverse exposities in zowel binnen- als buitenland op zijn naam staan. Zo zijn er veel publicaties in verschillende media geweest evenals voor o.a. kalenders voor multinational bedrijven en bij zo goed als alle omroepen. Geïnspireerd door verschillende bekende Nederlandse beeldende kunstenaars waarmee hij bevriend is, is hij als autodidact zelf succesvol aan het schilderen gegaan. Peko schildert in vrolijke kleuren klerige, kleurrijke combinatie fantasie-figuren en "koeien in de olie" met zeer dikke verflijnen op voornamelijk grote schilderij doeken. Het is een feest om er naar te kijken en u ontdekt steeds meer verschillende fantasie-figuren die in- en door elkaar aanwezig zijn. Hoewel alles volledig eigen fantasie is, zou men de stijl waarin Peko schildert, kunnen plaatsen in de cobra-stijl. Peko schildert deze vrolijke moderne fantasieën ook in opdracht met een onderwerp naar keuze. U kunt ook een variant op bestaand werk bestellen met achtergrond of hoofd kleuren naar uw wens. Hierin zijn reeds vele particulieren en bedrijven u voorgegaan. De prijzen van deze kunstwerken zijn meer dan redelijk te noemen. Vooralsnog kunt u dus voordelig een schilderij kopen van Peko. Koop nu nog voordelig een modern schilderij van Peko. Ook voor een vrolijk en kleurig schilderij in opdracht van Peko bent u hier op de juiste plaats. Peko heeft recent voor de organisatie Taste of Art de opdracht gekregen een exclusief schilderij te maken dat nu in gebruikt is als onderbord. Peko's favoriete Nederlandse moderne kunstschilders en beeldend kunstenaars zijn: Karel Appel, Constant, Asger Jorn, Gerriet Postma , Fabian, Lucebert, Jan te Wierik, Herman Brood, Maureen Knobben, Jacob Kanbier, en Corneille. Meer moderne vrolijke en kleurrijke schilderijen van Peko in zeer dikke acrylverf kunt u ook kopen bij: Kunstsuper AaartNL te Laren (Gld) Galerie B9 - Meerbusch (Duitsland): Galerie KIK - Emmeloord: Colourful Art limburg - Obbicht: Dorie Haarman The Art Company - Raalte, Heyster Art te Eindhoven: Kunsthandel Deckers te Haarlem: Galerie 1880 te Laag Keppe, Kunst of Art te Doetinchem. Peko heeft een vermelding in het RKD (Rijsbureau voor Kunsthistorische Documentatie).