De koe en de bel

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'De koe en de bel' kunstwerk vervaardigd door: Mirthe Kolkman

Dit schilderij van Mirthe Kolkman kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Mirthe Kolkman.

De koe en de bel
De koe en de bel
Artikel nr.29538
Schilderij:De koe en de bel
Biografie/Kunstenaar:Mirthe Kolkman
Afmeting (BxHxD):80 x 60 x 2 cm
Onze prijs:€ 425,-
Galerieprijs:€ 425,-
Jaartal:2019
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Onderwerpen:Dieren, Kleurige, Kleurrijke, Koeien

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: De koe en de bel

 

 

 

X

Mirthe Kolkman

Mirthe Kolkman


Mirthe Kolkman - Van der Klip (Mir) Is een veelzijdig beeldend kunstenaar. Mirthe is autodidact schilderes sinds 2006. Als grote passie probeert zij steeds nieuwe uitdagingen in het schilderen op te zoeken met kenmerkende felgekleurde en vrolijke schilderkunst. Dit is vaak een combinatie van figuratieve en abstracte vormgeving. Geïnspireerd door reizen, mensen en dieren raakt ze geboeid. In haar gedachten ontstaat daar een nieuwe creatie. Deze schildert ze dan met de kwast in de hand vol enthousiasme en volledige inleving op het doek……het voelt voor haar als een wisselwerking van ontspanning en laadt haar energielevel op. Als het werk klaar is overheerst rust en tevredenheid. Een wonderbaarlijke ervaring zoals ze het zelf ervaart. Haar herkenbare series zijn dan ook: skylines combi abstracte / figuratieve schilderijen liefde kleurrijke paarden en koeien. Daarbij beschilderd ze ook beelden van man en vrouw. Buiten Nederland heeft zij in de loop der jaren al werken verkocht in Engeland, Beiroet en Frankrijk. Bovendien is ze jaarlijks actief aan het exposeren zowel in Nederland als internationaal….