I see you

Dit is een: Acrylverf en spuitbus, titel: 'I see you' kunstwerk vervaardigd door: Jurjen Ruben

Dit schilderij van Jurjen Ruben kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Jurjen Ruben.

I see you
I see you
Artikel nr.30949
Schilderij:I see you
Biografie/Kunstenaar:Jurjen Ruben
Afmeting (BxHxD):100 x 70 x 2 cm
Onze prijs:€ 425,-
Galerieprijs:€ 550,-
Jaartal:2016
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf en spuitbus
Kleuren:Blauw, Rood
Onderwerpen:Gebouwen

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: I see you

X

Jurjen Ruben

Jurjen Ruben

Jurjen RubenGeboren te Vuren en opgeleid tot wetenschapper (immunoloog).Als ontspanning heb ik altijd de creativiteit, in haar vele vormen, opgezocht. Dat begon met muziek maken en betrof later ook het ontwerpen van websites en het maken van digitale kunst met behulp van Photoshop.Als autodidactisch schilder maak ik graag figuratieve en abstracte werken. Mijn schilderstijl is te omschrijven als “los” en ik houd er van gebruik te maken van veel kleur. Ik vind het interessant om te zien dat kleuren die in eerste instantie, of op zichzelf, niet bij elkaar passen toch “passend gemaakt” kunnen worden door andere kleurtinten er bij te betrekken.Wanneer je start aan een schilderij heb ik soms een helder beeld van wat het eindresultaat moet worden, terwijl het andere keren een zoektocht is. De progressie van een leeg wit vlak tot een visuele prikkeling is een proces dat ontspannend is en ik erg graag doorloop.