Pan Diario

Dit is een: Acrylverf en spuitbus, titel: 'Pan Diario' kunstwerk vervaardigd door: Erik Neimeijer

Pan Diario
Pan Diario
Artikel nr.29576
Schilderij:Pan Diario
Biografie/Kunstenaar:Erik Neimeijer
Afmeting (BxHxD):120 x 90 x 2 cm
Onze prijs:€ 650,-
Galerieprijs:€ 650,-
Jaartal:2018
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf en spuitbus
Kleuren:Rood
Onderwerpen:Mannen, Mensen, Muziek

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

dit schilderij kopen »»

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Pan Diario

X

Erik Neimeijer

Erik Neimeijer

Erik Neimeijer, geboren 1982. is gitarist en zanger bij Bökkers, Lorrainville en schildert. Erik Neimeijer maakt grote kleurige doeken vol sfeer, kleur en figuren in tropische en iconische landschappen. Motoren, auto's, paarden, stieren, muziekanten, dobbelende mannen, drank, sigaren en vrouwen met goede muziek als inspiratie. Dit alles geïnspireerd door de COBRA beweging, Corneille, Lucebert, Appel, Brood, Cremer, Edward Hopper, David Hockney en vele anderen bekende top kunstenaars.

BöKKERS! Deze kroonprinsen van de dialectrock zijn inmiddels kind aan huis in vele steden, tentfeesten en op diverse festivals waaronder uiteraard de Zwarte Cross. Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen. De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. De expliciete teksten in Sallands dialect op het laatste album ‘Schorem uut de schiettente’ bleven niet onbesproken. Een Wapenveldse dominee riep in november zijn schapen op vooral niet naar deze goddeloze band te gaan. “’t bunt boefjes, maar aardige boefjes”, mijmert Rikie, festivaldirectrice van de Zwarte Cross.