Blue lady

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Blue lady' kunstwerk vervaardigd door: Denise Nissen

Dit schilderij van Denise Nissen kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Denise Nissen.

Blue lady
Blue lady
Artikel nr.36228
Schilderij:Blue lady
Biografie/Kunstenaar:Denise Nissen
Afmeting (BxHxD):60 x 60 x 2 cm
Onze prijs:€ 300,-
Galerieprijs:€ 390,-
Jaartal:2012
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Blue lady

X

Denise Nissen

Denise Nissen


Denise Nissen ( 1987 ) geboren in de omgeving van Nijmegen. Denise tekent en schildert al van jongs af aan. Haar artistieke kwaliteiten bleven in haar directe omgeving niet onopgemerkt. Hierdoor aangespoord heeft ze besloten om zich wat meer op haar schilderkunst toe te leggen. Ze schildert voornamelijk met acryl, haar schilderijen kenmerken zich door een vaak feeëriek karakter, waarin ze haar emoties weergeeft! in haar fantasie rijke werken worden vaak bepaalde facetten van het dagelijkse leven uit vergroot. Ook vind ze haar inspiratie in de manga strips. Hoewel Denise zich pas recent fulltime op schilderen heeft toegelegd is haar talent niet onopgemerkt gebleven. Haar werken vinden momenteel dan ook gretig aftrek. Naast schilderen houd ze zich ook bezig met het maken van sculpturen.