Blond queen

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Blond queen' kunstwerk vervaardigd door: Castano

Dit schilderij van Castano kunt u helaas niet meer kopen. Kijkt u gerust bij één van de andere schilderijen van Castano.

Blond queen
Blond queen Blond queen
Artikel nr.31844
Schilderij:Blond queen
Biografie/Kunstenaar:Castano
Afmeting (BxHxD):140 x 70 x 2 cm
Onze prijs:€ 525,-
Galerieprijs:€ 685,-
Jaartal:2015
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Onderwerpen:Mensen, Modern, Portretten, Vrouwen

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Blond queen

X

Castano

Castano

Castano is een veelzijdig kunstenaar die zich niet laat remmen of verleiden om in lengte van jaren voort te borduren op een stijl of manier van schilderen. Het leven is ook dynamisch en neemt allerlei wendingen aan die je op voorhand niet had kunnen bedenken en dat wil hij terug laten komen in zijn werk. De inspiratie haalt hij uit alles wat hem enthousiast kan maken. Van een knipoog naar pop art vertaald in een hedendaags jasje naar minimalistisch geschilderde kippen waarbij outline en helder kleurgebruik de boventoon voeren tot vrouwenfiguren c.q. gezichten verpakt in geheel eigen stijl. De constante factor in al het werk is te herleiden in de vertaling van de inspiratie door de kunstenaar in wat hem op dat moment heeft geraakt. Het werk van Castano is internationaal verkocht en hangt in privé collecties in Amerika, Australië, Singapore, Zweden en Engeland. In Nederland beperkt de verkoop zich tot een klein aantal galerieen o.a. bij loods 5 gallery maar voornamelijk de via schilderij-veiling.nl waar Castano al jaren exposeert met vooral de wat kleinere formaat werken. Laat u dus telkens weer verrassen door de ingevingen van deze kunstenaar en geniet van het werk wat hier is tentoongesteld en tegen zeer redelijke tarieven te koop is.