Two of all

Dit is een: Acrylverf op doek, titel: 'Two of all' kunstwerk vervaardigd door: Beb Kruese

Two of all
Two of all
Artikel nr.30128
Schilderij:Two of all
Biografie/Kunstenaar:Beb Kruese
Afmeting (BxHxD):60 x 80 x 2 cm
Onze prijs:€ 450,-
Galerieprijs:€ 450,-
Jaartal:2018
Oplage:1 / 1
Met lijst:Nee
Echtheid cert.:Ja
Techniek:Acrylverf op doek
Onderwerpen:Kleurige, Kleurrijke

Door op het schilderij te klikken kunt u de afbeelding vergroten en met een door uzelf te bepalen achtergrondkleur bekijken.

dit schilderij kopen »»

als e-card versturen »»

Over dit schilderij: Two of all

X

Beb Kruese

Beb Kruese

Beb KrueseGeboren in 1946 in Ulft. Na de middelbare school gaat hij naar de Hogere Pedagogische School en wordt onderwijzer aan een basisschool. In de avonduren behaalt hij zijn onderwijs akte voor tekenen en schilderen.

Korte tijd later wordt hij docent aan een instituut voor jongeren met gedragsproblemen. Door extra studies speciaal onderwijs en orthopedagogiek wordt hij enkele jaren later directielid van zo’n pedagogisch instituut.

Als dit instituut begin jaren 90 door bezuinigingen moet sluiten, volgt hij zijn hart en wordt kunstenaar. Hij geeft dan vele jaren schildercursussen aquarel en acryl, organiseert samen met zijn vrouw schilderweken in Frankrijk en ontwerpt voor Paperclip International wenskaarten. Ook schildert hij in opdracht voor bedrijven en particulieren, vooral landschappen.

Nu hij gestopt is met al deze activiteiten, heeft hij via het maken van fantasietekeningen samen met de kleinkinderen zijn oude liefde voor “vreemde vogels” weer ontdekt. Ziehier de resultaten.