Schilderijen van: Tonnie Voorn

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Tonnie Voorn en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Tonnie Voorn zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Tonnie Voorn.

  • Biografie Tonnie Voorn

    Tonnie Voorn Kunst geeft meer kleur aan het leven! 

"Tonnie Voorn is een gepassioneerd schepper van vormen en kleuren" Dit schreef Karel Appel over Tonnie Voorn met wie hij in 1997 een ontmoeting had. 

De Nederlandse kunstenaar Tonnie Voorn (1957) wordt in de media vergeleken met kunstenaars als Corneille, Herman Brood, Karel Appel en Anton Heyboer. Deze zijn allen in het bezit van zijn werken.
 Zijn werk is duidelijk beïnvloed door deze grote schilders. Met zijn kleurrijke werk en mooie vormen heeft Tonnie Voorn zich geheel een eigen en herkenbare stijl ontwikkeld. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van de technieken op een briljante manier weet om te zetten in vorm en kleur.
 Tonnie Voorn werkt vol overgave, stort zich met penselen en allerlei voorwerpen waar je mee kunt schilderen steeds weer opnieuw in een briljant avontuur, waaruit hij onveranderd als winnaar te voorschijn komt. Zijn werk hangt onder meer in Londen, Berlijn, New York, Gran Canaria en natuurlijk in Nederland, België en Duitsland. Zijn werken zijn opgenomen in verschillende kunstcollecties zowel in binnen als het buitenland.