Schilderijen van: Tetiana Gorbachenko

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Tetiana Gorbachenko en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Tetiana Gorbachenko zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Tetiana Gorbachenko.

  • Biografie Tetiana Gorbachenko
    Tetiana Gorbachenko

    Tetiana Gorbachenko Geboren in Oekraïne (Rivne) in 1969. Na mijn academietijd ben ik verhuist naar Nederland waar ik nu woon en werk. Tekenen en schilderen is niet alleen mijn beroep maar ook een grote passie van me. Ik doe het al sinds ik me kan herinneren. Ik werk voornamelijk met acrylverf, soms met olie- en aquarelverf. Ik schilder van modern realisme tot impressionisme, afhankelijk van inspiratie en onderwerp. Mijn sterk gevoel voor kleur geeft mij de mogelijkheid een bijzondere impressie van de werkelijkheid te geven. Ik ben op dit moment het meest bezig met "vrouwen" en "bomen" schilderijen waar ik mij volledig aan geef.