Schilderijen van: Sylvia Kristel

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Sylvia Kristel en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Sylvia Kristel zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Sylvia Kristel.

  • Biografie Sylvia Kristel

    Sylvia Kristel is geboren in 1952. Sylvia Kristel is vooral bekend om haar films Emmanuelle. Als filmster heeft ze een zeer turbulent en wild leven achter de rug. De roem en de rijkdom hebben haar echter niet dichterbij het levensgeluk gebracht. Zoals ze zelf zei: “Ik was een ster, nu wil ik actrice worden.”. Haar talent voor schilderen is altijd overschaduwd gebleven door haar filmcarriere. Voor zichzelf is ze zich op dit vlak altijd blijven ontwikkelen. De pauzes op de filmset vulde ze meestal met tekenen en schilderen. Haar talent werd later opgemerkt door Hugo Claus. Hij heeft haar gestimuleerd ermee door te gaan en er ook mee naar buiten te treden. De werken van Sylvia Kristel kenmerkt zich vooral door de emotionele geladenheid. Het schilderen heeft aan haar persoonlijk rijping bijgedragen en blijft ondanks het succes op de eerste een mogelijkheid tot expressie en zelfonderzoek. ‘Uit de bespiegeling van het verleden, lezen we de toekomst.’ † 17 oktober 2012

    Biografie downloaden
    Download biografie als pdf »»