Schilderijen van: Seine Schoemaker

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Seine Schoemaker en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Seine Schoemaker zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Seine Schoemaker.

  • Biografie Seine Schoemaker
    Seine Schoemaker

    Seine Schoemaker,

    Kocht 25 jaar geleden zijn eerste verf en kwasten. Het zou vervolgens nog tot 1996 duren voor ze in gebruik genomen werden. Een bezoek aan Ton Schulten in Ootmarsum veranderde zijn leven totaal. Hij begon op MDF panelen te schilderen en ontwikkelde zijn eigen ontwerpen in zijn stijl. Bij het consensisme is het licht heel belangrijk omdat het een bepaalde sfeer oproept. Het twents-achterhoekse landschap is hierbij een bron van inspiratie. Maar hij wilde meer, nam les bij Bert de Wilde en Willy Lorenz, gebruikte graag de grove kwast voor stevige streken en zij stimuleerden hem hierin. Naast het consensistische werk ontstonden zo ook expressieve landschappen, vaak met water, soms figuratief maar meestal met veel abstrakte elementen. De expressieve penseelstreken worden vaak aangevuld met het paletmes. zo zijn Noord- Groningen, de Wadden en Zeeland geliefde onderwerpen, evenals tropische stranden van zanzibar. Volgde workshops bij Doet Boersma en had enkele jaren les bij Jolande Weekhout in Diepenheim. zijn werk is mede een uiting van gevoelens. Hij was lid van schildergroep de Krabbel en was daarnaast ook bestuurlijk betrokken bij kunstkring BArt. een aantal van zijn doeken zijn te vinden op vele plekken in binnen en buitenland.

Seine Schoemaker - Achterhoek
83 x 64 cm
€ 225,-
Seine Schoemaker - Beeklandschap
120 x 100 cm
€ 450,-
Seine Schoemaker - Bosbrand
80 x 60 cm
€ 150,-
Seine Schoemaker - Flevoland
70 x 30 cm
€ 125,-
Seine Schoemaker - Ingeklemd
120 x 100 cm
€ 450,-
Seine Schoemaker - Møn
122 x 80 cm
€ 450,-
Seine Schoemaker - Noordzeestrand
50 x 40 cm
€ 100,-
Seine Schoemaker - Texel
80 x 60 cm
€ 85,-