Schilderijen van: Rick Triest

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Rick Triest en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Rick Triest zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Rick Triest.

  • Biografie Rick Triest
    Rick Triest

    Rick Triest begint zijn creatieve zoektocht in 2009, naar een vaste stijl en signature. Inmiddels heeft hij zeer divers werk geleverd en is hij altijd terugkomend op spetterend abstract en abstracte dieren. Zijn werken kunnen als estetisch worden ervaren en kleuren vele ruimten. Vaak uitgebalanceerde kleuren combinaties en composities. Zo druk als het werk mag lijken, wanneer het hangt, hoeft het er niet te zijn. Alle aangeboden kunstwerken worden in eigen atelier gemaakt. Permanente exposities of opgenomen in bedrijfsmatige collectie's: - Grand Hotel Reylof te Ghent - Hotel Pillows Brussel - Hotel restaurant de Nederlanden Vreeland - Gilde Hotel Deventer - Hotel Resort Beyeryschewald - Grand Hotel Huis ter Duin Tijdelijke exposities: - Openings tentoonstelling Kunstbeurs Ghent - Afforable Art Fair Amsterdam - Millionairsfair amsterdam - So Art Gallery Amsterdam - Casa Luna Amsterdam - Chateau de Raay Venray - Kunst aan de amstel Amsterdam - Amstel gallery Amsterdam

    Rick Triest schildert inmiddels al meer dan 10 jaar! In zijn zoektocht naar een echte stijl als Kunstschilder is hij inmiddels in staat om dat gene te schilderen waar wij oprecht van houden. Hij kom uit Amsterdam en is dol op Amsterdam. Hij schildert daarom ook graag Amsterdamse gezichten en Amsterdamse grachten. Amsterdam is dus een onderwerp waar hij zijn creativiteit in uit. Maar los van deze prachtige stad houd hij ook enorm van de natuur en dat laat Rick Triest zien met zijn schilderijen met gekke en kleurijke kippen en koeien als onderwerp. Het is zoals hij het ziet en dat is wellicht het moeilijkste van een creatief process. Het beeld brengen zoals Rick het zelf beleef. Misschien wel het belangrijkste is dat Rick vind is dat je van zijn schilderijen vrolijk mag worden. De lossen lijnen en snelle schilderstijl straalt energie en vrijheid uit. Naast zijn snelle stijl van schilderen vind Rick het ook heel leuk om zijn eigen schilderijen om zich heen te hebben. Een aantal van zijn creatieve en vrolijke schilderijen treft u hier aan tegen zeer betaalbare prijzen.

Rick Triest - Aan de kleurrijke grachten
150 x 100 cm
€ 498,-
Rick Triest - Best friends forever
140 x 100 cm
€ 445,-
Rick Triest - Met de kleintjes
80 x 80 cm
€ 295,-
Rick Triest - Werkoverleg
150 x 100 cm
€ 498,-
Rick Triest - Aan de grachten
80 x 60 cm
€ 225,-
Rick Triest - Beraad in het kippenhok
100 x 80 cm
€ 325,-
Rick Triest - Boe in de olie
80 x 60 cm
€ 225,-
Rick Triest - Bon Appétit
80 x 60 cm
€ 225,-
Rick Triest - Champagne
80 x 60 cm
€ 225,-
Rick Triest - De drie gekke kippen
80 x 60 cm
€ 225,-
Rick Triest - Drie stoute kippetjes
80 x 60 cm
€ 225,-
Rick Triest - Een ei hoort erbij
80 x 60 cm
€ 225,-