Schilderijen van: Richard van Ekeren

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Richard van Ekeren en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Richard van Ekeren zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Richard van Ekeren.

  • Biografie Richard van Ekeren
    Richard van Ekeren

    Richard van Ekeren, geboren in 1962 te Amsterdam. Afgestudeerd in 1980 bij Estor studio school in Amsterdam Nooord. Techniek Schilderen en boetseren/sculp/ en (gemengde technieken / reproduceer in giethars ivm gitaarwerk). Mijn werk bestaat uit schilder abstract lijn werk de laatste 5 jaar en gebruik daarvoor acrylverf/olieverf en schilder op papier en schilderijen en gitaren...... Elk stuk dat de kunstenaar maakt is uniek. Hij werk vrij dus (bijna nooit) in opdracht wat hem een grote vrijheid van werken geeft ......... en elk stuk wordt met rust gemaakt zonder tijdsdruk met veel plezier en spannende composities en uitdagingen tot een verrassend geheel. Kunstwerken en stijlen. Zijn schilderijen zijn zowel figuratief als abstract en zijn een mix van emoties en blijft een tijdslijn beeld. Hij noemt zijn stijl Earth-line Art ........ met als uitgangspunt ....... de strakke sier lijn. Inspiratiebronnen zijn de natuur en fantasie , een bron die onuitputtelijk is!

Richard van Ekeren - Ochtend rood
120 x 80 cm
€ 595,-