Schilderijen van: Mattie Schilders

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Mattie Schilders en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Mattie Schilders zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Mattie Schilders.

  • Biografie Mattie Schilders

    Mattie Schilders volgde zijn opleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving te Eindhoven en de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg. Met zijn krachtige kleuren ontwikkelde hij een eigen, herkenbare stijl. Kernwoorden zijn krachtige streken, heftige kleuren, dramatisch, met uitbarstingen van onbekende energie.
    Schilderen is voor hem een oneindig avontuur, een continue ontdekkingsreis. In deze tijd, waarin we de aarde als volledig ontsloten beschouwen, blijft hij op zoek naar de schoonheid, naar het ultieme landschap. Er is dan ook eerder sprake van ‘landschappelijke werken’ dan van ‘landschappen’. Zijn schilderijen staan los van clichés over hoe landschappen eruit moeten zien. Hij schept een nieuwe orde van kleur, vorm en beweging.