Schilderijen van: Maartje Wijngaarden

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Maartje Wijngaarden en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Maartje Wijngaarden zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Maartje Wijngaarden.

  • Biografie Maartje Wijngaarden

    Maartje Wijngaarden schilderijen in olieverf, acryl en zeefdrukken.
    Gestart 20 jaar geleden met meer traditionele thema’s, ontpopt zij zich weldra als iemand op zoek naar wegen om diepere emoties tot uiting te brengen, betrekking hebbend op de wereld situatie, kortom hoe zij begaan is met mens en dier. In haar werk valt een stoutmoedige verwijdering te ondergaan van wat de mens oppervlakkig aanspreekt. Hoe ongewoon ook de vormen en bewegingen, ze voegen zich naar de spelregels die voor willekeur behoeden. Wat in haar beeldtaal opvalt is het vloeiende, circulerende, zwevende.