Schilderijen van: Livien Wiegerinck

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Livien Wiegerinck en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Livien Wiegerinck zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Livien Wiegerinck.

  • Biografie Livien Wiegerinck
    Livien Wiegerinck

    Ze tekende en schilderde altijd al graag. Cursussen gaan volgen kwam pas later, 12 jaar heeft ze in een groep geschilderd met ontzettend veel plezier. Haar docent liet haar erg vrij, zodat ze haar eigen stijl heeft kunnen ontwikkelen. Overtuigd van haar kunnen, zei hij dan ook, denk erom dat je doorgaat. Dit heeft haar dan ook zeker gestimuleerd. Vaak schildert ze op doeken van 100x100 of groter formaat. Meestal figuratief of abstract. Veelal heeft ze een vorm, eventueel object haar aandacht en daar speelt ze dan mee. Hierdoor prikkelt ze de kijker om zelf te ontdekken. Kunst hoeft niet altijd een boodschap te hebben. De kleuren en figuren moeten iemand gewoon aanspreken. Het moet iets met je doen. Werken met acrylverf heeft haar grote voorkeur, omdat het snel droogt. Laag over laag. Haar schilderijen zijn nooit te af. Hierdoor ontstaat enige nonchalance. Haar schilderijen hangen inmiddels in Belgie, Engeland, Italie en Oostenrijk. KUNSTPRIJS GELDERS DAGBLAD 2000 en 2002 Het werk is frivool, los en met lef geschilderd.

Livien Wiegerinck - Mei
120 x 100 cm
€ 775,-