Schilderijen van: Lippe Maxim

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Lippe Maxim en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Lippe Maxim zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Lippe Maxim.

  • Biografie Lippe Maxim
    Lippe Maxim

    Lippe Maxim is in 1950 in Dusseldorf geboren. Na zijn studie psychologie te hebben afgerond, schreef hij zich in als student aan de Staatliche kunstacademie in Dusseldorf, waar hij in 1978 met lof afstudeerde. Lippe is een decoratief schilder, die vaak mens en dier als onderwerp kiest. Begin jaren '80 genoot hij alom bekendheid met zijn sportthema's. Ook in zijn zeefdrukken blijft zijn oorsprong als schilder zichtbaar. Ondanks het illustratieve karakter, laten zijn werken zich kenmerken door een uitgesproken eigen identiteit.

    "Kunst is een deel van de schepping, gezien door de ogen van een temprament", Emile Zola