Schilderijen van: Koen Betjes

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Koen Betjes en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Koen Betjes zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Koen Betjes.

  • Biografie Koen Betjes
    Koen Betjes

    Koen Betjes(1992), na een succesvolle carriere in verschillende top restaurants als kok, besluit Koen dat hij het roer om wil gooien en meer zijn eigen tijd wil gaan en kunnen invullen en op elk moment gaan werken wanneer hij zelf wil en ook nog meer zijn hart wil laten spreken. Zijn interesse in moderne kunst heeft hij al op erg jonge leeftijd ontwikkeld en vele jaren geschilder wil hij definitief doorbreken met schilderen. Een stijl die hij zelf omschrijf als een mix van pop-art en Herman Brood, en dat gaat hem goed af, na een indrukwekkende cv te hebben opgebouwd in de kook kunst zet hij nu in op zijn andere passie de schilder kunst.

Koen Betjes - Comic strip
60 x 80 cm
€ 285,-
Koen Betjes - I want you
50 x 60 cm
€ 225,-
Koen Betjes - Pin-up 1
40 x 40 cm
€ 160,-
Koen Betjes - Pin-up 2
40 x 40 cm
€ 160,-
Koen Betjes - Pin-up 3
40 x 40 cm
€ 160,-
Koen Betjes - Pin-up 4
40 x 40 cm
€ 160,-
Koen Betjes - Pretty girl
60 x 80 cm
€ 285,-