Schilderijen van: John Versteegh

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar John Versteegh en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar John Versteegh zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar John Versteegh.

  • Biografie John Versteegh
    John Versteegh

    Geboren op Java en als opgegroeide Brabander met de naam: John Versteegh, de Eindhovense kunstacademie met lof doorlopen. Werkte in Los Angeles als reclame ontwerper om daarna vele jaren vanuit Rotterdam als allround- llustrator de landelijke reclame-bureaus te bedienen voor grote merken als Mercedes, Unilever e.d. Begon na de eerste recessie een geleidelijke switch naar het schilderen dat in feite in het verlengde ligt van illustreren, maar waar ik mijn passie beter kwijt kan. Heb in diverse galeries en overheids-gebouwen geëxposeerd waaronder het ministerie van Buitenlandse Zaken (EPO gebouw) met een grote overzichtstentoonstelling. Werk graag in diverse stijlen, waarbij ik in elk mijn eigen signatuur wil leggen. Hoewel ik ook realistisch schilder gaat mijn voorkeur naar het moderne genre met vlotte genuanceerde kleurvlakken, geaccentueerd door fijne of juist stevige belijning. Signeerd ook onder de naam Alèz

John Versteegh - Bruine paarden
150 x 100 cm
€ 750,-
John Versteegh - De stier is los
100 x 100 cm
€ 600,-
John Versteegh - Galop bij avond
100 x 100 cm
€ 600,-
John Versteegh - Rood, wit en blauw
100 x 100 cm
€ 600,-
John Versteegh - Teder moment
100 x 80 cm
€ 545,-