Schilderijen van: Jack's Art

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Jack's Art en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Jack's Art zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Jack's Art.

  • Biografie Jack's Art
    Jack's Art

    Jack Liemburg - Spontane schilderijen in felle kleuren hangen aan de wanden en liggen op de vloer. In het lichte, ruime atelier van kunstenaar Jack Liemburg roepen de monumentale doeken nadrukkelijk om aandacht. Naast kunstschilder is Liemburg zanger en songwriter . Op de vraag wat nu het belangrijkst is, muziek of schilderen, antwoordt hij beslist: kunst. Dagelijks werkt hij gedreven aan zijn kleurrijke, monumentale doeken. ,,Ik ben altijd bezig met kunst. In de muziek en in mijn schilderijen werk ik vanuit mijn gevoel. Aan inspiratie heb ik nooit gebrek." Zowel de teksten die hij voor zijn band schrijft als de schilderijen getuigen van spontaniteit en emotie. De kunstwerken zijn vaak op een songtekst gebaseerd. Kunstenaars als Andy Warhol en Carel Willink bewondert Jack Liemburg. Voor zijn muziek vindt hij inspiratie bij Herman Brood. ,,Die kunst is langzaam gegroeid bij mij. Ik heb gewoon de Havo doorlopen, een managementopleiding gedaan en ik ben in de sales gaan werken. Mijn muziek en mijn schilderijen werden steeds belangrijker en sinds tien jaar leef ik van de kunst. Dat gaat niet vanzelf. Je moet jezelf laten zien, meedoen aan evenementen. En ik vind het ook enorm leuk om work-shops te geven aan groepen, bijvoorbeeld aan gehandicapten, aan kinderen of bij bedrijven."