Schilderijen van: Hasto

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Hasto en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Hasto zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Hasto.

  • Biografie Hasto
    Hasto

    Beeldend kunstenaar Harrie Stortelder Hasto geboren in Neede, 1954 signeert sinds 1999 onder de naam Hasto. In zijn jeugd maakte hij kennis met de schilderkunst via de plaatselijke kunstenaars. Hij is ge¡nspireerd geraakt door de Cobra groep, waardoor zijn werk vaak wordt vergeleken met dat van Karel Appel of Lucebert. Hasto is echter wel autodidact en alles komt vanuit zijn eigen creatieve geest. De werken van Hasto zijn vrolijk en fel van kleur. De schilderijen zijn voorzien van fantasiedieren en/of wezens. Expressief in impressionistische kleurenexplosie geschilderd op doek, paneel, karton of papier met acryl, mixed media en diverse materialen zoals gips en zand. Naast schilderijen vervaardigt Hasto ook objecten en beelden. Hasto heeft de laatste jaren diverse tentoonstellingen en exposities gedaan in galerieën instellingen, zowel solo als in groepsverband. Een uitgebreide collectie schilderijen van Hasto en vele andere beeldend kunstenaars.

    Biografie downloaden
    Download biografie als pdf »»

Hasto - Collorful cow
120 x 80 cm
€ 695,-
Hasto - Eenlingbox
80 x 60 cm
€ 345,-