Schilderijen van: Hapee

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Hapee en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Hapee zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Hapee.

 • Biografie Hapee
  Hapee

  Hapee geboren op 22 mei 1964 te Gorinchem.
  Hij groeide op in het oosten des lands en is later een groot gedeelte van zijn werkzame leven actief in de retail.
  Al vanaf vroeg in zijn jeugd had hij de behoefte om gebeurtenissen -en de daaruit voortvloeiende emoties- uit het dagelijkse leven te verwerken middels uitingen op doek of papier.
  Als autodidact heeft hij zich in de loop der jaren laten inspireren door de diverse stromingen in de kunstwereld, maar ook door invloeden van daarbuiten.
  Vanuit impressionistisch beginsel kregen zijn werken een steeds meer expressief en krachtiger karakter; gangbare normen en beperkingen worden steeds meer losgelaten tot uiteindelijk een volledig eigen gedeelte van het spectrum bewandeld wordt.
  Zijn huidige stukken verbeelden meestal situaties uit het leven; iets kleins of juist heel ingrijpend, maar altijd in de voor Hapee zo kenmerkende stijl; figuratief en intens, in constante spanning tussen orde en chaos, maar bovenal bijzonder kleurrijk.
  Immers, volgens Hapee;" Of we willen of niet, we hebben allen op enig moment te maken met emoties. Van onszelf, als ook van anderen. En zogauw emoties dieper en intenser beleefd worden, krijgen ratio en waan van de dag een blekere teint. Emotie is kleur,en hoe dieper de intensiteit, des te rijker het palet."