Schilderijen van: Girlly

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Girlly en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Girlly zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Girlly.

  • Biografie Girlly
    Girlly

    Girlly is geboren in Utrecht op 15-11-1955. Haar inspiratie voor de kunst en de gebruikte materialen begon al vroeg. Zij was als kind van 5 al geïnspireerd door de kleuren van de verschillende soorten kohlpotloden, Oost-Indische inkt en vooral acrylverf. Nadat Girlly samen met haar man Adrie de kunstgalerie AaartNL opende, met een tal van moderne schilderijen, werd zij extra geprikkeld om zelf ook te gaan schilderen. De dikke acrylverf lijnen en de kleuren die door andere kunstenaars waren gebruikt gaven haar aanleiding om zelf het penseel ter hand te nemen en schilderijen te gaan maken. De schilderijen die Girlly maakt zijn vaak dieren die in "glas-in-lood stijl" geschilderd zijn. Dat wil zeggen mooie kleuren die met een intense Oost-Indische inktlijn omlijnd zijn, wat weer zorgt voor een strak uiterlijk. Dit zijn vrolijke, kleurrijke en betaalbare schilderijen. De verkopen zijn het afgelopen jaar zeer goed geweest van de werken van Girlly wat ook begrijpelijk is, dat je voor een relatief laag aankoopbedrag een origineel vrolijk en kleurrijk schilderij aanschaft. Girlly houdt heel erg van de moderne kunst, vooral de werken van Jacob Kanbier en Peko spreken haar heel erg aan.