Schilderijen van: Erik van Domselaar

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Erik van Domselaar en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Erik van Domselaar zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Erik van Domselaar.

  • Biografie Erik van Domselaar
    Erik van Domselaar

    Erik van Domselaar (Geboren te Laren, 1980) Erik woont en werkt in de omgeving Hilversum. Al vanaf zijn jeugdige jaren is zijn talent en voorliefde voor tekenen en knutselen zichtbaar. Hij laat zich inspireren door alledaagse gebeurtenissen en gelegenheden. Met zijn opmerkelijke gevoel voor kleur, vorm en materiaal verteld Erik deze belevenis op levendige wijze. Kunstwerken van Erik laten zich kenmerken door optimisme, fantasie, en een rijkelijk samenspel van kleur. Hij streeft naar sprekende figuren en uitdrukkingen in zijn kunstwerken. De samenkomst van deze elementen bemoedigd dikwijls een spontane lach op het gezicht. Erik schildert graag op katoen en gebruikt hierbij acrylverf, spuitbussen, en accentueert zijn werk met eigen gevormde mallen en motieven. Ook wel gemengde techniek genoemd. Erik zijn kunst is toegankelijk voor een groot publiek. Met zijn veelzijdige inspiratie en ontvankelijke stijl wil hij de drempel verlagen voor de nieuwe generatie kunstliefhebbers. Vele exposities zijn te vinden in de omgeving van het Gooi maar breiden zich snel uit over heel Nederland en België. Schilderijen worden verkocht aan jonge kunst debutanten tot ervaren kunstliefhebbers en hangen in woonkamers, kantoren en bedrijfsruimtes.