Schilderijen van: Castano

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Castano en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Castano zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Castano.

  • Biografie Castano
    Castano

    Castano is een veelzijdig kunstenaar die zich niet laat remmen of verleiden om in lengte van jaren voort te borduren op een stijl of manier van schilderen. Het leven is ook dynamisch en neemt allerlei wendingen aan die je op voorhand niet had kunnen bedenken en dat wil hij terug laten komen in zijn werk. De inspiratie haalt hij uit alles wat hem enthousiast kan maken. Van een knipoog naar pop art vertaald in een hedendaags jasje naar minimalistisch geschilderde kippen waarbij outline en helder kleurgebruik de boventoon voeren tot vrouwenfiguren c.q. gezichten verpakt in geheel eigen stijl. De constante factor in al het werk is te herleiden in de vertaling van de inspiratie door de kunstenaar in wat hem op dat moment heeft geraakt. Het werk van Castano is internationaal verkocht en hangt in privé collecties in Amerika, Australië, Singapore, Zweden en Engeland. In Nederland beperkt de verkoop zich tot een klein aantal galerieen o.a. bij loods 5 gallery maar voornamelijk de via schilderij-veiling.nl waar Castano al jaren exposeert met vooral de wat kleinere formaat werken. Laat u dus telkens weer verrassen door de ingevingen van deze kunstenaar en geniet van het werk wat hier is tentoongesteld en tegen zeer redelijke tarieven te koop is.

Castano - Four chickens on blue
160 x 40 cm
€ 495,-
Castano - Heal
120 x 80 cm
€ 495,-