Schilderijen van: Carin v.d. Vleugel

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Carin v.d. Vleugel en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Carin v.d. Vleugel zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Carin v.d. Vleugel.

  • Biografie Carin v.d. Vleugel
    Carin v.d. Vleugel

    Carin van Lent v.d. Vleugel
    Geboren in 1963. Na de middelbare school de HBO-opleiding creatieve therapie (afstudeerrichting Beeldend Vormen) gevolgd in Nijmegen. Ben ik ook werkzaam als activiteitentherapeut. Mijn stijl is het best te vangen in termen als, vrolijk, kleurrijk, figuratief, naïef soms kinderlijk. Mijn schilderijen zijn herkenbaar door de laag op laag dik opgezette verf en zijn glanzend afgelakt. Onderwerpen die ik vaak schilder zijn dieren, bloemen, personages en stillevens. Vooral de koeien en kippen zijn mijn favoriet. Ook katten en honden. Mijn werk is kleurrijk, vrolijk en altijd in beweging en veelal met zeer dik verf gebruik Ik werk met dus veel verf en gebruik de laatste tijd ook vaak de combinatie papier en verf. Het grootste compliment voor mijn schilderijen is dat de kijkers er zo vrolijk van worden. Het schilderen heb ik het laatste jaar uitgebouwd tot een grote professie waar ik mezelf helemaal in kwijt kan.