Schilderijen van: Ben Haveman

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Ben Haveman en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Ben Haveman zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Ben Haveman.

  • Biografie Ben Haveman
    Ben Haveman

    ” GEEF ME EEN MUSEUM EN IK VUL HET !! “ BEN HAVEMAN (Meppel - 1950) is autodidact en schildert in 4 karakteristieke stijlen, die qua uitvoering uniek zijn in Nederland. In welke stijl ook geschilderd, van kubisme tot vrije expressie, alle werken zijn authentiek en onmiskenbaar van zijn hand. Dankzij de grote media-aandacht mag zijn moderne en frisse werk zich in steeds grotere (inter-) nationale belangstelling verheugen. Met name de uitgebreide publicaties in exclusieve magazines als Stoockx, Days, Lourens, X-Clusive en NEW!Magazine AMS spraken tot de verbeelding. Verder stond zijn werk in vele magazines van bedrijven ( ABN, RABO, UNIVE, REGUS, BMW, KEUKENHOF) maar ook in kranten en tijdschriften, waarbij zijn werk meerdere keren op de covers stond. Ook de vele exposities in galerieën, kunst- en designcentra, multinationals (ABN hoofdkantoor) hotels (Golden Tulip ART en Hotel Mercure te Amsterdam, NH Hotels Schiphol, Hotel Sofitel Fauburg St. Honoré in Parijs, Apollo ART Hotel Brugge), Ministeries (Verkeer en Waterstaat en Binnenlandse Zaken), alsmede in de internationale treinen naar Italië en Spanje brachten zijn werk onder de aandacht van een breed publiek. Uiteraard staat zijn werk ook in kunstgidsen (2008) en op vele kunstsites, zoals Kunstwereldwijd.nl en het Amerikaanse Artavita. Hoewel Ben een creatieve duizendpoot is, die ook actief is met snel tekenen, gedichten, song- en reclameteksten, oneliners en slagzinnen, workshops, presentaties en demonstraties, is zijn focus vooral gericht op het schilderen. Bezichtiging na afspraak, welkom in Hoofddorp. VIDEOFILM, opgenomen in februari 2012 in ons huis en in PARIJS.

    Biografie downloaden
    Download biografie als pdf »»