Schilderijen van: Aart Dikker

Hieronder een overzicht van beeldend kunstenaar Aart Dikker en de moderne kleurrijke schilderijen van deze Nederlandse beeldend kunstenaar waarvan u bij onze online galerie schilderijen en/of sculpturen kunt kopen. Die hier getoonde schilderijen hebben wij op voorraad. Allen geleverd met ons certificaat van echtheid!

Indien er meer dan 12 schilderijen van deze kunstenaar Aart Dikker zijn, kunt u onderaan deze pagina naar de volgende pagina voor meer kunstwerken van beeldend kunstenaar Aart Dikker.

  • Biografie Aart Dikker

    Aart Dikker te Nuenen schilderde jarenlang decors voor de NOS. Toen hij dat niet leuk meer vond, kocht hij boerderij Den Dries in Nuenen en bouwde die om tot atelier en galerie. Zijn werken die in groten getale een plaats aan de wanden kregen, zijn zo uiteenlopend als je maar bedenken kunt. Grote en kleine stukken, realistische en abstracte, artistieke en ambachtelijke, knappe staaltjes en "geknoei". Een goed portret van Dikker zelf, een stilleven waarin de perspectieven niet kloppen, een koppel ganzen die het doek uit lijken te lopen. Bronzen beelden en allerlei andere objecten en instrumenten staan voor de wanden. Op de vloer liggen kleurrijke klodders, net iets te netjes verdeeld en gerangschikt om de indruk te wekken dat ze daar per ongeluk terecht zijn gekomen.

Aart Dikker - Abstract
160 x 120 cm
€ 1245,-
Aart Dikker - Abstract
180 x 120 cm
€ 1345,-
Aart Dikker - Abstract
187 x 128 cm
€ 1345,-
Aart Dikker - Horse ride
170 x 200 cm
€ 985,-