H2o-Olieverf

Klik hieronder op een subcategorie om een overzicht te krijgen van de moderne kunstwerken die wij u te koop aanbieden binnen de schildertechniek categorie 'H2o-Olieverf'.

Meer informatie over de schilder techniek 'H2o-Olieverf'

Cobra is een Artists' quality watervermengbare olieverf met bijzonder veel pigment.

Alleen de allerbeste pigmenten en olie komen hiervoor in aanmerking. Tijdens het maalproces wordt de verf op de driewals net zolang gewreven tot de fijnheid van een Artists' quality is bereikt. Een belangrijk kenmerk van Cobra is het bijzonder rijke kleurenpalet. Op basis van jarenlange kennis en ervaring heeft Royal Talens een compleet en hoogwaardig assortiment watervermengbare olieverf en hulpmiddelen samengesteld.

Het assortiment bestaat uit 70 krachtige transparante, halftransparante, halfdekkende en dekkende kleuren. Allemaal hebben ze de hoogste graad van lichtechtheid (+++) en bij museumomstandigheden blijven ze minimaal 100 jaar onveranderd.

In het assortiment bevinden zich 32 monogepigmenteerde kleuren (kleuren waarin maar 1 pigment wordt gebruikt, zodat bij het mengen mooie en zuivere kleuren ontstaan). Ook zijn er tien kleuren op basis van zeer exclusieve pigmenten - zoals de cadmiums, kobolden en chroomoxiden - en een bijzonder transparantoxydrood of -geel.