AaartNL - Beoordelingen

Heeft u een modern schilderij of ander hedendaags kunstwerk aangekocht bij onze kunsthandel AaartNL of via onze schilderijen veiling? Dan kunt u ons een groot plezier doen door uw ervaring met onze moderne kunstsuper hier te vermelden. Ook een beoordeling van onze website en de hierop aangeboden kunstwerken en modernekunst veiling stellen wij zeer op prijs. Wij danken u hierbij alvast hartelijk voor de moeite.

Beoordeling toevoegen
Door Mirjam Kraal uit Deventer:

Hallo Adrie en Hanneke,
Via deze weg wil ik jullie nogmaals laten weten ontzettend blij te zijn met het werk van Fabian (In de rode wei), dat ik half mei jl. bij jullie heb gekocht. Het kleurrijke schilderij staat schitterend hier aan de wand in m\'n woonkamer. Al veel positieve reacties gehad. Verder wil ik jullie veel succes wensen met jullie kunsthandel; een perfect (betaalbaar!) concept en een perfecte service!!!
Groeten,
Mirjam Kraal

Door Marcel en Cora uit Heerenveen.:

Hallo Adrie en Hanneke,

Gefeliciteerd met de opening van jullie nieuwe geweldige kunst site.
Een groot assortiment van hedendaagse moderne kunst met goede beschrijvingen en betaalbare prijzen.Ik hoop gauw het aanbod van mijn werken op jullie site te kunnen uitbreiden. Succes met jullie verkopen.

Groeten van Marcel de With en Cora.

Door Fabian en Marjolein :

Hoi Adrie en Hanneke,

We wilden jullie even onze complimenten geven over jullie prachtige site !!! Ziet er echt super uit!!!
We zijn van plan om morgen te beginnen aan de doeken in het formaat 50x60, maar jullie horen het wel wanneer ze klaar zijn.

Goede verkoop,

Groetjes Fabian en Marjolein

Door Nico :

Beste webmaster,
Gefeliciteerd!! Vandaag staat jouw site in de schijnwerpers op ons portaal: bedrijven-info.miljoenhuizen.nl. Onze bezoekers worden uitgenodigd om naar jouw site te gaan met de tekst die hieronder wordt weergegeven. Morgen zal er weer een andere site gekozen worden.Als je wilt weten hoe je link precies is geregistreerd, of je wilt geen berichten meer van ons ontvangen, kun je dat doen in het:
Met vriendelijke groet,

Het team van miljoenhuizen.nl
Sion (http://bedrijven-info.mailform.miljoenhuizen.nl)
Nico

Door Jacob Kanbier uit Drachten:

Fam. Adrie, Hanneke, KunstSuper AaartNL,
Complimenten voor de prachtige website, mogen er nu maar vele mooie kunstwerken verkocht gaan worden; mooie prijzen voor goede kwaliteit, SUPER.

Jacob Kanbier

Door Jan van Leest uit Oisterwijk:

Eerste 2 schilderijen van Erik Zwezerijnen waar we groot fan van zijn bij u afgehaald en het laatst gekochte kunstwerk is keurig zoals met u besproken bij ons thuis bezorgd.
Hierbij melden we gaarne dat we zeer tevreden zijn over de totale koop en correcte afhandeling hiervan.

Met vriendelijke groet,

EMG van Leest

Door Stefan ter Haar uit Laren:

Hierbij willen we jullie bedanken voor het schilderij \"bodypump\" van Fabian die we een mooie plaats hebben gegeven in van onze Fitness ruimte. Dit grote schilderij staat echt heel goed zo aan de wand bij ons.
En was ook erg leuk om al die werken van bekende schilders bij jullie te kunnen bekijken.

Veel succes met jullie KunstSuper!

groet,
Stefan ter Haar

Door Marjolein uit Alkmaar:

Hallo AaartNl team,

We willen jullie even laten weten erg blij te zijn met het mooie schilderij van Fabian, Staat echt super zo bij ons aan de wand.
Goed verzorg verzonden, snel, goede prijs en ook nog een fraai certificaat van echtheid erbij zonder dat we er om gevraagd hebben ;-)

Super een echte aanrader zijn jullie.

Tot een volgende koop

Marjolein e.e.

Door Linda en Aad uit Amsterdam:

Hallo Adrie en Hanneke,

Wat zijn wij blij met het fraaie olieverf zonnebloem schilderij van Jacob Kanbier wat we bij jullie gekocht hebben voor een leuke prijs!
Goed verpakt verzonden!
We krijgen er leuke reacties op van onze vrienden en kennissen die zeker ook een mooi werk bij jullie gaan uitzoeken.
Ga zo door en hartelijk dank!

Linda en Aad

Door Chris van Alphen :

Geachtge heer Spierenburg,

Via deze weg wil ik u vriendelijk bedanken voor het schilderij van Justus Donker. Het is perfect gearriveerd (had gisteren pas de gelegenheid het op te halen).

Zou u mijn de tekst van de advertentie nog even willen mailen over de heer Donker,dan voeg ik deze toe aan de factuur en is het compleet.

In de bijlage van de email heb ik een foto toegevoegd van hoe het schilderij nu bij ons aan de muur hangt.

Met vriendelijke groeten,

Chris van Alphen

Beoordeling toevoegen