AaartNL - Beoordelingen

Heeft u een modern schilderij of ander hedendaags kunstwerk aangekocht bij onze kunsthandel AaartNL of via onze schilderijen veiling? Dan kunt u ons een groot plezier doen door uw ervaring met onze moderne kunstsuper hier te vermelden. Ook een beoordeling van onze website en de hierop aangeboden kunstwerken en modernekunst veiling stellen wij zeer op prijs. Wij danken u hierbij alvast hartelijk voor de moeite.

Beoordeling toevoegen
Door Sissy en Alwin uit Tilburg:

Wij zijn heel blij met de 3 schilderijen van Fabian. Ze staan fantastisch in onze woonkamer!! We zijn de foto's nog niet vergeten, die houden jullie nog tegoed..

Groetjes,

Alwin en Sissy

Door Ruud en Jolanda Kuiper uit Elst:

Wij wilden jullie even laten weten dat de 2 schilderijen van Fabian die we gisteren bij jullie hebben gekocht een verrijking van onze kamer zijn. Krijgen van vrienden geweldige reacties, dus hebben we meteen maar even reclame voor jullie gemaakt. We komen zeer zeker nog eens terug.
Groet, Ruud en Jolanda Kuiper

Door Gertjan Vercouteren uit Amsterdam:

Beste Adrie en Hanneke,

Nogmaals hartelijk dank voor de snelle reacties, de fantastische behandeling,
het eerlijke advies en de goede deals die jullie mij hebben gegeven. SUPER!
Het is uitermate prettig om zaken met jullie te doen.
Goed jullie "Moderne KunstSuper" te kennen.

Tot de volgende keer.

Vriendelijke groeten,

Gertjan Vercouteren

Door Bineke Botter uit Amsterdam:

Hoi mensen van Aaart Nl,

Ik wilde jullie nog even bedanken voor de enorme gastvrijheid, die ik vanmiddag kreeg,
het gaf mij het gevoel van laagdrempeligeheid, normaal gesproken vind ik galeries altijd iets koels hebben waardoor ik mij ongemakkelijk voel.
Bij jullie is per kunstenaar ook een wand toebedeeld dus toen ik aan de gezellige tafel zat, kon ik als het ware vanuit mij luie stoel de werken bekijken van Fabian, Erik Zwezerijen, Jacob Kanbier en Justus Donker en natuurlijk nog vele anderen.
Mijn aankoop van Fabian nieuwe stijl hangt bij ons aan de muur, geweldig! Ik zal binnenkort een foto opsturen dan kunt u zien hoe leuk het boven onze blauwe bank staat.
De volgende keer neem ik ook mijn vriend mee want die is helemaal enthousiast geworden, en die wil dan graag kijken voor een leuk origineel modernekunst relatiegeschenk voor zijn vaste klanten.
Tot spoedig

Heel hartelijk dank,
groeten van
Bineke Botter.

Door Lourens uit Amsterdam:

Beste Adrie en Hanneke,

Hierbij willen we jullie nogmaals laten weten dat we erg blij zijn met het schilderij van Fabian (saxofonist). Een schitterend werk dat we voor een goede prijs hebben kunnen kopen. We komen zeker terug en dan met z\'n drieen ;)

Groeten,

Lourens

Door Jan en Melda Wals uit Alkmaar:

Geachte familie Spierenburg.

De grote KANBIER \"ruig werk\" is ontvangen in Spanje en hangt reeds op de juiste plek.
Hij is mooier dan we verwacht hadden en zijn er zodoende zeer content mee.
A.s. maandag gaan we weer naar Nederland en zal ik nog even contact met jullie opnemen.
Bedankt voor de goede service en hopelijk tot ziens.

Jan en Melda Wals

Door LamBert uit Ootmarsum:

Mooie en duidelijke site !!!
Wij wensen jullie alle succes van de wereld en goede zaken en ik vind het leuk zaken te doen met jullie en dat jullie mijn werk gaan verkopen !

Groeten uit Ootmarsum.

LamBert

Door Hans en Willy uit Utrecht:

Hallo AaartNL,
Wij hebben het schilderij van Fabian, happy hours inmiddels op de muur hangen, schitterend. Wij zijn zo enthousiast dat wij graag in de voorkamer op de andere muur twee wat recentere werken van hem willen hebben. Afmetingen moeten 80 breed bij 100 lang zijn, liefst in de kleuren blauw/rood en de schilderijen moeten iets met elkaar hebben muziek, en het liefst in dezelfde baklijsten. Gaan we vast en zeker vinden bij jullie.
Alvast bij voorbaat mijn hartelijke dank en succes met de kunsthandel hans en willie

Door Linde en Ad Varenbrink uit Eindhoven:

Hierbij willen we u als online kunsthandel hartelijk danken voor de snelle en perfect verpakte levering van het het door ons bij u aangekochte schilderij van Fabian. Het staat echt heel erg moei aan onze wand en past helemaal bij de kleuren van ons interieur dank zij het systeem op uw site konden we dit vooraf goed bekijken. Ook de prijs die we bij u betaald hebben is meer dan redelijk te noemen.
We gaan sparen voor een volgende kunst aankoop en komen dan zeker bij u terug.

Veel succes en goede verkoop met uw kunsthandel gewenst we gaan u zeker aanraden bij onze kennisenkring met veel moderne kunst en schilderijen liefhebbers!

Linde en Ad

Door Erik Zwezerijnen uit Nieuw-Buinen:

Beste Adrie en Hanneke;
wat een uitgebreid aanbod van mooie kunst!
veel succes vanuit Drenthe!

Erik Zwezerijnen

Beoordeling toevoegen